Its a match blauwfilter

1-daagse Campus Vesta


Op 11 december 2020 organiseren we de 1-daagse voor Campus Vesta om een gedragen oplossing te vinden voor de samenwerking tussen de vijf brandweerzones. Het belooft een zeer interessante dag te worden en raad eens... jij bent uitgenodigd!

Let's become a match!

Hybride, watte?

Het oorspronkelijke idee van deze workshop was een 2-daagse voor Campus Vesta. Helaas gooide de coronapandemie roet in het eten. Vandaar gooiden we het concept deze keer helemaal om naar een hybride format, zodat de ganse workshop corona-proof kan verlopen.

Tijdens deze hybride workshop komen de groepen die wél fysiek samen mogen zitten digitaal samen in een digitale meeting via Zoom. Overleg nodig in aparte groepen? Geen probleem, de breakout-rooms in zoom maken dit allemaal mogelijk. Sigmund begeleidt de workshop vervolgens vanuit een mobiele greenkey studio. Zo blijft het veilig voor iedereen!

Maar wat heb je nu praktisch en technisch allemaal nodig om aan zo'n hybride workshop deel te nemen? Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op deze digitale 1-daagse, hebben we speciaal voor jou een compacte briefing uitgewerkt. Zo zorgen we ervoor dat je met de juiste technische voorzieningen en apparatuur digitaal in de groep verschijnt.

BRIEFING TOEVOEGEN

Resultaten survey 2020

Begin 2020 namen we bij de vijf zones en binnen Campus Vesta een survey af. De resultaten van dit onderzoek geven ons een beter beeld van wat er leeft binnen de zones en Campus Vesta. Via onderstaande video geeft Ronald alvast een samenvatting van het resultaat. De resultaten zullen meegenomen worden tijdens de 1-daagse in december.

Wil je meer?


Kijk wat Sigmund voor jou kan betekenen!

Ga naar de Sigmund website