SIG You Blauwfilter

Videocommunicatie voor fijnproevers


Onder de stralen van de eerste lentezon vroegen we naar je onverbloemde mening over interactieve communicatie. Met die video waarin het duo Kim & Kaoutar zich even op een Hollywood-filmset waande, weet je het nog? Wij hadden toen een knorrende maag. Dag én nacht. Honger naar de laatste communicatietrends. En jij bleek een uitstekend chef-kok te zijn. Met een verfijnde mening over een van de belangrijkste ingrediënten in communicatie: interactiviteit.

Communication

Wat staat er zoal op je videomenu, chef-kok? Speel je met de laatste trends? Of hou je vast aan de klassieke keuken? We zouden Sigmund niet zijn als we niet kwamen loeren en roeren in je potten. En wat blijkt? De smaken van je kijkers verschillen. Die van jou en je collega-koks trouwens ook. Wat er in jouw ogen finger licking good uitziet; smaakt jouw collega-fijnproever soms niet. En dat levert heerlijke gerechtjes op.

In de infographic rechts geven we mee hoe je je communicatie-ingrediënten op smaak kan brengen. Van interne communicatie tot employer branding. In sommige gevallen een kwestie van de juiste kruiding; in andere gevallen een hele ommezwaai van je recept. Laat het smaken.

SIG Infographic Survey2022

Wil je meer?


Kijk wat Sigmund voor jou kan betekenen!

Ga naar de Sigmund website