SIG Listen Blauwfilter

Culture Scan


Wat denken jouw medewerkers over de huidige bedrijfscultuur en wat is de gewenste bedrijfscultuur?

Een goede cultuur is de olie van een organisatie: ze zorgt ervoor dat al je processen vlot verlopen. Maar is je huidige organisatiecultuur wel verenigbaar met wat je wil bereiken? Met onze Culture Scan kom je in een mum van tijd te weten hoe jouw medewerkers de cultuur (willen) beleven. Een succesvol bedrijf start immers altijd vanuit gelukkige medewerkers.

Culture Scan Icoon

Hoe werkt een Culture Scan?

Om naar jouw gewenste bedrijfscultuur te werken, gaan we eerst op zoek naar de huidige cultuur. Welke waarden leven er zoal op de werkvloer? Hoe gaan collega’s met elkaar om? Wij stellen de vragen, je medewerkers hebben de antwoorden. Uit de resultaten van deze bevraging maken wij voor jouw bedrijf een cultuurrapport op, met daarin je huidige en gewenste bedrijfscultuur. En dat binnen de twee weken. Straf, hé!

We even take it to the next level: met een concreet actieplan begeleiden we jouw bedrijf naar die gewenste cultuur. Stap voor stap, op maat van jouw medewerkers. Wil je dat jouw organisatie ook sterker in haar schoenen staat? Probeer dan onze Culture Scan!

Ik wil een Culture Scan!

Op zoek naar de olie die jouw organisatie nodig heeft? Stuur ons een berichtje! Binnen de 2 weken lopen je processen helemaal gesmeerd!

Weet je al naar hoeveel mensen je de survey wil sturen? Vul het hier in.

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we je gegevens enkel om gevolg te geven aan je vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.

Wil je meer?


Kijk wat Sigmund voor jou kan betekenen!

Ga naar de Sigmund website