SIG Telephone Blauwfilter

Hybrid Scan


Ontdek met onze Hybrid Scan of jouw bedrijf future-proof is!

Snelheid, bereikbaarheid en efficiëntie. Slechts drie van de eindeloze voordelen die de digitale wereld ons biedt. En toch grijpen organisaties er massaal naast. De hybride mindset leeft meer dan ooit, maar bedrijven zijn vaak nog niet klaar voor de uitdagingen van morgen. Met de Hybrid Scan zoekt Sigmund binnen de twee weken uit hoe ook jouw organisatie future-proof wordt.

Hybrid Scan Icoon

Start de motoren, we vertrekken op hybride roadtrip. Stap jij ook aan boord?

Start your engines — Een roadtrip, dat is het perfecte moment om eens goed te babbelen over jouw organisatie. Een fysiek of digitaal intakegesprek, dat is voor ons eerder. Wij luisteren, jij vertelt. Van daaruit zetten we de pijnpunten op een rij en start onze hybride roadtrip.

On the road — Van feiten naar vragen. Van onzekerheid naar duidelijkheid. Aan de hand van een vragenlijst met standaardvragen peilen we naar de wendbaarheid van je organisatie. Ligt er een ander probleem op je maag? Geen zorgen! Onze vragenlijst is zo aangepast, op maat van jou én je medewerkers.

Pit stop — Binnen twee weken ontvang je een rapport met de resultaten van deze scan. Zo snel? Ja hoor! En er is meer: de Hybrid Scan vertelt je wat jouw bedrijf specifiek nodig heeft om zich te wapenen voor de toekomst. Helemaal future-proof, voor minder gaan we niet.

Next destination? — Enthousiast over het resultaat? Dan tanken we bij en zetten we koers naar de volgende halte op jouw hybride roadtrip. En geloof ons, het wordt er een om nooit te vergeten.

Ik wil een Hybrid Scan!

Goesting om op roadtrip te vertrekken? Instappen maar! Stel alvast de GPS in, want binnen de twee weken komen we aan op jouw bestemming!

Weet je al naar hoeveel mensen je de survey wil sturen? Vul het hier in.

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we je gegevens enkel om gevolg te geven aan je vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.

Wil je meer?


Kijk wat Sigmund voor jou kan betekenen!

Ga naar de Sigmund website