SIG Bike2 Blauwfilter

Open training: Speak Easy (X)XL


Practice makes perfect; een afgezaagde, maar nog-altijd-relevante leuze die weergalmt in onze sprekerstrainingen. Eentje die we vertalen naar ademhalingsoefeningen, stemgebruik en storytellingtechnieken, afgewisseld met tonnen feedback. De perfecte cocktail om een beginnend spreker van podiumvrees af te helpen en een ervaren spreker een extra vertrouwensboost te geven.

Communication

‘Plankenkoorts’, ‘angstzweet’, ‘knikkende knieën’… allemaal begrippen die ons angst inboezemen nog voor we op het presentatiepodium stappen. Jammer, want voor een (digitaal) publiek staan kan o zo mooi zijn. Meer nog, we doen het vaker dan we denken. Een idee aan je collega’s pitchen, een online vergadering leiden, een slideshow aan je manager toelichten… In feite is je professionele leven één grote presentatie. Aan jou om de show te stelen.

Jouw bestemming

Deze open training is er een voor mensen die geen genoegen nemen met een slap verhaal en een gapend publiek. Voor professionals die van ‘podiumpanikeur’ willen transformeren naar ‘podiumbeest’. Voor de storytellers van vandaag én morgen.

Jouw reis

In deze workshop ontdek je meer over...

 • de wereld van storytelling en improvisatietheater
 • het belang van een ontspannen houding, voldoende oogcontact en de kracht van stemgebruik
 • oogverblindende presentaties die het publiek van zijn sokken blazen
 • overtuigingstechnieken die de luisteraar helemaal meenemen in je verhaal
 • virtual reality en groene schermen

Jouw souvenirs

Dankzij de Speak Easy XL-workshop kunnen sprekers rekenen op een totaalbeleving: met ademhalingsoefeningen, stemcoaching, storytellingtechnieken en digitale skills zorgen we voor een hele upgrade van je sprekersvaardigheden. Dat alles vatten we ook samen in een manual, zodat je steeds kan terugvallen op alle tips & tricks uit de workshop. Ook na de sessie ga je trouwens actief aan de slag met je spreekvaardigheden, want dankzij verschillende praktische tools staat levenslang leren op het programma! Als afsluiter klinken we met een cocktail of mocktail op jouw nieuwe presentatieskills!

Onze trainingsdagen

Speak Easy XL:

 • Donderdag 15 september 2022

Speak Easy XXL:

 • Reeks 1: dinsdag 8 maart 2022 & donderdag 17 maart 2022
 • Reeks 2: dinsdag 31 mei 2022 & donderdag 9 juni 2022
 • Reeks 3: dinsdag 4 oktober 2022 & donderdag 13 oktober 2022

Master Class Storytelling:

 • Dinsdag 8 november 2022

Master Greenkey:

 • Dinsdag 10 mei 2022
 • Donderdag 17 november 2022

Van plan om je met een groep in te schrijven?

Super, want wanneer jullie je met tien mensen inschrijven profiteer je van onze flexibele groepskorting! Meer nog, je groep kan verspreid komen over verschillende cursusdagen, dus geen nood als je niet allemaal hetzelfde moment vrij bent.

Goesting gekregen?

Ook transformeren van podiumpanikeur tot podiumbeest? Laat het ons even weten!

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we je gegevens enkel om gevolg te geven aan je vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.

Great minds


In samenwerking met

Wil je meer?


Kijk wat Sigmund voor jou kan betekenen!

Ga naar de Sigmund website